二年级英语暑假答案Passage 11~Passage 15

2025-09-15 19:37
暑假到来了,是不是在计划着该怎么好好游玩一番呢?学历学位网在这里温馨提醒,一场说走就走的旅行固然身心愉悦,但是在学习的道路上,万不可过于松懈,以下是学历学位网整理的相关资料,希望您过个愉快的假期。





【篇一】


  Passage 11 My Favorite Animal
  I am a boy and my favorite animal is the dog. I got a dog when I was ten years old. Its name is Doudou. It’s brown and white dog. It always stays with me.
  Everyday I give it some water and some food. On the weekend, I take it to play outside. It is very gentle, and I like it very much.
  This is my favorite animal a beautiful, gentle and lovely dog.
  小词典:brown n. adj. 棕色(的) gentle adj. 温柔的
  根据短文内容回答问题。
  1. What color is the dog ?
  _________________________________________
  2. What does the boy give the dog to drink?
  _________________________________________
  3. Why does the boy like the dog very much?
  _________________________________________

参考答案:1. The dog is brown and white. 2. He gives the dog some water.
  3. Because it is a beautiful, gentle and lovely dog


【篇二】

Passage 12 A Rabbit
  I am a little rabbit. My name is Hanhan. Look! I’m very lovely. My eyes are red. My ears are long. My hair is white. My tail is short. I like carrots very much . I have a good friend. She is my little master. Her name is Lisa. We always play games together.
  “Come on , Hanhan.”
  I’m so sorry. I have to leave now. See you tomorrow.
  小词典:tail n. 尾巴
  根据短文内容判断对错,对的写“T”,错的写“F”。
  ( )1. Hanhan is the name of a girl.
  ( )2.Hanhan has red eyes,white hair and short tail.
  ( )3.Lisa is the rabbit’s master.

参考答案:F T T


【篇三】

Passage 13 Summer
  Summer is the time for children! Students have a long holiday in summer and they can go to different places. In summer, it is very hot, and the days are very long. Sometimes, it doesn’t get dark until about 10 O’clock. It ’s very difficult for children to go to sleep at night ! So children happily play outside for longer.
  根据短文内容填空。
  1. ___________ like summer!
  2. The students like to play ________________.
  3. Going to sleep at night is very ___________.

参考答案: children outside difficult


【篇四】

Passage 14 A Library
  There is a library near my home. It is a white house. There is a beautiful garden in front of the library. It looks like a park. There are a lot of books in the library and it is a very quiet place. There are many people reading books and many students doing their homework every day.
  根据短文内容填空。
  1. My home is near a ______.
  2. In front of the library, there is a ___________.
  3. There are many _________ doing their homework.
  4. There are _________ books in the library.
  5. The library is very __________ place.

参考答案: library;beautiful garden; students ;a lot of ;quiet


【篇五】

Passage 15 My Bike
  I have a beautiful bike. It is my birthday present. The bike is very beautiful. It is small. It is red and black. I like it very much. Sometimes I ride it to school. It is fast. Every weekend I ride it to visit my grandfather. It is my good friend.
  根据短文内容填空。
  1. My bike is ______.
  2. My bike is ___________and _____________.
  3. Sometimes I __________ my bike to school.
  4. My bike is small, but it is _________.
  5. Every weekend I __________ my grandfather.

参考答案: beautiful; red black; ride ;fast ;visit

评论问答
相关推荐

微信分享

微信分享二维码

扫描二维码分享到微信或朋友圈

链接已复制
佛教导航 - 开启智慧之旅,连接十方法缘 | fjdh.org.cn智慧莲华 - 赋能寺院数字化升级,打造智慧弘道平台趣知道 - 提问与分享,人人都是知识分享家 | Quzhidao.Com地藏孝亲网--南无大愿地藏王菩萨给农网地藏经顺运堂 - 专业家居风水布局,八字命理分析,助您家宅兴旺,运势亨通弘善佛教网-传播正信正知佛法的佛教网站国学在线 - 国学网,国学学校,国学经典,国学地图品读名篇佳句,涵养诗意人生 - 古诗词网哦嘿养殖网 - 热门乡村养殖发展项目_养殖技术知识分享生死书 - 佛教文化传承与生命智慧探索平台地藏论坛-佛教网络净土_佛法综合社区生死书生死书